Tüskepapa bohóc

Tüskepapa bohóc épp 100 éve született. Bohócporontyból bohócpapa lett, és akit csak elér, azt jól bebohócozza, hogy csak dől erre-arraaa:-)!

+3620-934-0972 - CSÁK GYÖRGY, alias Tüskepapa (psssszt!)

Ha hívsz, felveszem a telefont. Ha nem veszem fel, ne veszítsd el a számot, ne mondj le rólam, mert úgyis visszahívlak.

+361-262-6036

A vezetéken is vezetékhetsz, mert az irodában csörög, s ha van ottan valaki, ő felveszi. Ha nincs ottan a valaki, marad az üzenet. (Fix, hogy ez a fax is, de ritkán használom, és csak ha bennt van élőlény, aki ember, netán éppen én, akkor - talán. Őszintén bevallom, hogy nem igazán szeretem őtetKacsintás)

info@bohocszerviz.hu

Az e-mail a legfontosabb! Ott, ami le vagyon írva, az megmarad. És választ is kapsz hamar. Csak figyelni kell a helyesen írásra! A számítógép fura jószág. Pontosan dolgozik. Nem mintha te nem dolgoznál pontosan, dehogy! Csak ő/az is. Ha kis hiba(be) csúszik, már nem szereti a küldést. És akkor oda lesz az épp bimbózni készülő kapcsolat. Ezért kell vigyázni.

www.bohocszerviz.hu

De a másik weboldalról is küldheted a méledet. Több lehetőség is adott látod, hogy elérj.

skype név: trambulin.szinhaz

És még imígyen is lehet - skype, kissé átformálva szkipeÁrtatlan. Ezen küldhetsz üzenetet. De fel is hívhatsz rajta, ha van hívókád hozzá. Sokkal egyszerűbb, mint gondolnád, és ingyenes! Ha a gépnél vagy. Ahogy én is. Én gyakran vagyok a gépnél, mert a munkaeszközöm.

S ha még mindig nem elég, eljöhetsz

biciklivel vagy másképp, ahol fellépés van, műsor, rendezvény, színpad, előadás, zsúr, bármi, és megnézel, és még beszélhetünk is személyesen! Csak akkor ne felejts szólni előtte, hogy megfelelően várhassalak, hogy fölvegyem a szép ruhám, megmossam az arcocskám, és megkínálhassalak egy pohárka friss csapvízzelNevetés...

és, ha még nem fáradtál el a sok infótól, akkor böngészhetsz ezeken az oldalakon is.

www.trambulinszinhaz.hu, www.spiritusz.hu

Látod, mennyi minden 1 csapásra!

Csák György, alias TüskepapaKacsintás

http://www.bohocszerviz.hu/logok/index.html

 tuskepapa_468x60.gif

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 36
Heti: 245
Havi: 790
Össz.: 196 333
Oldal: KAPCSOLAT (Hogy érlek el, Tüskepapa?)
Tüskepapa bohóc - © 2008 - 2019 - tuskepapa.hupont.hu